De Swim2Walk georganiseerd door de organisatie van de wandel4daagse en van de zwem4daagse is wederom een groot succes geworden. De wisselende opzet hetzelfde. Bij de start op dinsdag waren er meer dan honderd deelnemers die baantjes kwamen trekken in het zwembad. Mede door het mooie weer was een duik in het zwembad beslist geen straf. Ook trad het leerlingenorkest van Apollo onder leiding van Ilona Slomp op.

Woensdag werd er gelopen, en donderdag weer gezwommen. Vrijdag tijdens de afsluitende dag was het weer lopen. Hier deden een paar honderd wandelaars aan mee. Onderweg werd even een pauze ingelast om een ijsje te eten. Met de koninklijke muziekvereniging Apollo voorop werd het laatste stuk ingezet naar het zwembad. Wie zin had was na afloop uiteraard van harte welkom om nog even een duik te nemen. DJ Robbert Jan verzorgde de muziek tijdens het discozwemmen.