Op 23 juni 2018 organiseerde WGV de jaarlijkse clubkampioenschappen. In de ochtend streden vele turnsters in verschillende categorieën om de medailles. Ook de kleuters lieten, allen in prachtige pakjes, zien wat zij in de lessen geleerd hebben. De deelnemers turnden allemaal erg strakke oefeningen. Na de bekendmaking van de medaillewinnaars werd de clubkampioen turnen 2018 bekend gemaakt, en het was Hilleen Kip die de beker in ontvangst mocht nemen!

In de middag was het de beurt aan de freerunners en acrogymnasten. De freerunners deden twee onderdelen: speed en tricking. De acroërs lieten hun choreografieën zien met balans-, dynamische- en individuele elementen. Guusje Boverhof en Irene Barten werden de clubkampioenen acro met hun oefeningen in C-niveau. De mooie flow en goed uitgevoerde tricks van Medea Schra bezorgen haar de titel clubkampioen freerunnen. Het was een geslaagde dag.