Het was vrijdagavond de avond voor de Vrienden van De Wiek live. Deze gelegenheidsband bestaande uit Wiekers speelde de sterren van de hemel voor een volle tent, en uitzinnig publiek in De Wijk. Vanaf januari dit jaar werd er diverse keren gerepeteerd in wisselende samenstellingen. Sommigen zingen of bespelen al jaren een instrument in een band, koor of bij een muziekvereniging. Anderen zijn nog niet zo lang bezig en hebben weinig of geen podiumervaring. Dit alles zorgde voor bijzondere en verassende combinaties. Ook Apollo was dit keer van de partij.

Net als vorig jaar was de respons van het publiek overweldigend, en de muzikanten hadden de avond van hun leven. Er werd meegezongen, gedanst en gesprongen. Muzikaal zat het bijzonder goed en verassend in elkaar. Het repertoire varieerde van Pop, (Boeren) Rock en Nederlandstalig uit de jaren 60 tot hedendaagse Top 40. De organiserende Oranjevereniging en muzikanten keken terug op een super geslaagde avond waar vermoedelijk nog lang over gesproken zal worden.