De bibliotheek in de Wijk verhuist van de Prins Clauslaan naar het Integraal Kindcentrum De Horst aan de Postweg. De verbouwing en verhuizing zijn in volle gang. De wereld verandert en de bibliotheek verandert natuurlijk mee. Steeds meer wordt de bibliotheek een plek waar mensen – jong én oud – kunnen ontdekken, ontspannen en ontmoeten. Bibliotheek De Wijk wordt een Vindplaats en opent in september haar deuren in IKC De Horst.

Gratis vervoer voor bewoners Dunninghe
Voor de bewoners van woonzorgcentrum Dunninghe betekent deze verhuizing dat de bibliotheek straks verder weg is. Om haar leden tegemoet te komen, regelt de bibliotheek het eerste jaar gratis vervoer van Dunninghe naar De Horst via DeWoldenVervoert. Op welke dag en hoe vaak dit vervoer mogelijk wordt, is nog niet bekend.

Tijdelijk gesloten
Van maandag 20 augustus tot en met vrijdag 31 augustus is Bibliotheek de Wijk gesloten in verband met de verhuizing. Vanaf maandag 3 september gelden de nieuwe openingstijden op de nieuwe locatie. Dat betekent dat u maandag tot en met vrijdag terecht kunt van 8.00 tot 18.00 uur. Alleen tijdens de service uren is er iemand aanwezig om u te helpen. De service uren zijn op dinsdag van 11.00 tot 17.00 uur, op donderdag van 14.00 tot 20.00 uur en op vrijdag van 14.00 tot 17.00 uur.