Popkoor Nameless uit IJhorst/De Wijk is op zoek naar nieuwe leden. Op 19 september is er een open repetitieavond. Iedereen die het fijn vindt om te zingen is uitgenodigd. Kom eens sfeer proeven en kijken of het iets voor je is om mee te zingen in dit enthousiaste popkoor. Het is geheel vrijblijvend.

Popkoor Nameless bestaat uit 35 trouwe leden. Om de balans tussen mannen- en vrouwenstemmen in evenwicht te houden kan het koor op dit moment in het bijzonder een aantal bassen gebruiken. Maar ook andere stemmen, zowel mannen als vrouwen, zijn welkom.

Het popkoor is opgericht in 2000 en zingt voornamelijk vierstemmig. Door de jaren heen zijn er een aantal dirigentwisselingen geweest en zijn ze steeds hoger op de muzikale ladder geklommen. Sinds kort zwaait Claudia Conijn het dirigeerstokje. Een enthousiaste en vrolijke dame die het koor uitstekend leidt. Tijdens uitvoeringen en concerten wordt het koor begeleid door een 4 koppig combo. Nameless heeft een afwisselend repertoire van popmuziek vanaf de zestiger jaren tot heden. Het koor zingt nummers als “Something inside so strong” van Labi Siffre, “Somebody to love” van Queen, “Shape of you” van Ed Sheeran en nog talloze bekende nummers die goed in het gehoor liggen.

De repetities vinden wekelijks plaats op woensdagavond om 20.00 u. in zaal “De Burcht” op Camping de Vossenburcht, Bezoensweg 5, 7955 PT in IJhorst. Parkeren voor de slagbomen.
Nieuwsgierig geworden? Kom dan op 19 september naar de open repetitieavond.
Voor meer informatie bezoek de website: www.popkoornameless.nl