Bent u actief als vrijwilliger in De Wolden? Kom dan op vrijdagavond 19 oktober naar het Vrijwilligersfestival van De Wolden in Buitencentrum De Poort te Ruinen! Gemeente De Wolden is een gemeenschap waar heel veel vrijwilligers actief zijn. Zonder deze vrijwilligers staat alles stil. Om de vrijwilligers eens flink in het zonnetje te zetten wordt er een Vrijwilligersfestival, voor jong en oud, georganiseerd.

Het festival begint om 19.30 uur en er valt heel wat te beleven! Zo kan er o.a. een muzikale quiz worden gespeeld samen met de Pauwergirls, is er een workshop graffiti spuiten, is er speciaal voor de mannen een barbier aanwezig, zal Magic John de nodige goocheltrucs verzorgen, kan men zich onderdompelen in Caribische sferen bij de smoothiebar, zijn er de nodige versnapering tussendoor en veel meer!

I.v.m. de catering dient u zich vóór 1 oktober aan te melden voor het festival via de website van ViP De Wolden, www.vipdewolden.nl, per mail info@vipdewolden.nl, of telefonisch 0528 – 378686. Er zijn geen kosten aan deze avond verbonden. Wilt u graag wat meer informatie over het Vrijwilligersfestival? Neem dan contact op Aïsha Slot of Leonoor Colenbrander van ViP De Wolden via info@vipdewolden.nl of tel. 0528 -378686.