Op zondag 4 november 2018 organiseert Rotaryclub Meppel voor de tweede maal De ReestWalk: een inspirerende wandeling door het Reestdal. Dit evenement staat volledig in het teken van “genieten voor jezelf, genieten voor een ander”.

De wandeling bestaat uit 2 verschillende routes (12 en 5 kilometer) waarop onderweg van alles te beleven valt. Er zijn foodtrucks, kindervermaak, verhalenvertellers, muziek, glühwein en nog veel meer. Na de finish is er op Châteauhotel- en restaurant De Havixhorst een lazy, jazzy borrel met optredens van Geert Jan Brader en Ted Pickman. De eerste editie was de ReestWalk met meer dan 750 deelnemers een groot succes. Inmiddels hebben zich ook nu alweer honderden deelnemers aangemeld. Ook dit jaar lijkt het evenement weer uitverkocht te raken.

Ook veel bedrijven sponsoren de Reestwalk, met Van Triest Vastgoed B.V als de hoofdsponsor. Tickets zijn te koop via www.reestwalk.nl. Zie ook Reestwalk2018 op Facebook. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Martine Brander via 06-23329334.

De hele opbrengst gaat naar vakanties voor kinderen uit omgeving Meppel die om welke reden dan ook anders niet op vakantie kunnen gaan. Wandel mee, en beleef het Reestdal met alle zintuigen voor het goede doel.