Trendline Haarmode De Wijk heeft onlangs flink geïnvesteerd in nieuwe kappersstoelen en wasbakken. Dat was nodig vertelt eigenaresse Petra Scholten. ‘De andere stoelen werden minder. En omdat we toch bezig waren hebben we gelijk ook twee nieuwe kappersstoelen met wasbak laten plaatsen. Deze liggen veel comfortabeler en zijn ARBO proof’. Ook de klanten reageren positief op deze interieur verandering.

Het is volgens Petra, vanaf 1 januari 2017 eigenaresse van de salon belangrijk om met de tijd mee te gaan en veranderingen uit te voeren. ‘We vinden het belangrijk om kwaliteit te blijven leveren en volgen daarom regelmatig cursussen en trainingen’.

Trendline is moderne en brede kapsalon voor hem en haar. ‘Iedereen moet zich hier op zijn gemak voelen dat is de doelstelling’. Voor mannen is er sinds afgelopen zomer ook een nieuwe productenlijn beschikbaar van Manmade. Deze ‘oldspice’ producten zitten in mooie en authentieke verpakkingen zoals bijvoorbeeld een whiskyfles en zijn een groot succes. Bij Trendline zijn vijf personen werkzaam, en de salon is geopend van dinsdag tot zaterdag. Meer informatie www.trendlinedewijk.nl