De jaarlijkse kerstwandeling wordt dit jaar gehouden op zondagmiddag 9 december. Vertrek tussen 13.30 uur en 14.00 uur vanaf De Reesthof, naast de kerk in IJhorst. De kosten zijn voor volwassenen 2 euro, kinderen tot 12 jaar zijn gratis. Er is een route van 5 km, die uitgebreid kan worden tot 7 km, gepland door het IJhorsterbos.

Onderweg is een stopplaats en muziek wordt hier weer verzorgd door enkele blazers van Apollo. Tevens wordt hier koffie/thee/ranja geschonken met iets lekkers er bij. Na de wandeling staat er in De Reesthof chocolademelk en/of gl├╝hwein.

Voor mensen die niet zo goed ter been zijn wordt in de Reesthof vanaf 14.00 uur een speciaal programma gegeven, eveneens als voorgaande jaren. De opzet van deze middag is elkaar te spreken en te ontmoeten. Tijdens de wandeling komen soms allerlei gesprekken op gang. Uiteraard geldt dit ook voor een ieder die in de Reesthof blijven.
De middag wordt afgesloten met een vesperdienst voor jong en oud in de kerk.