10 weken lang werken aan een fit en slank lichaam

Personal trainer en voedingsconsulent Cecile Lokken start, samen met Atlas Sport, het programma HAPPY NEW YOU. Een afslank programma van tien weken waarin je gaat werken aan een fitter, strakker en gezonder lichaam door middel van regelmatig sporten en verantwoorde voeding.

Cecile werkt nu ongeveer een half jaar samen met Atlas Sport. Cecile: ‘Ik heb mijn eigen bedrijf als Personal Trainer en Gewichtsconsulent. Atlas Sport heeft mij de mogelijkheid geboden om gebruik te maken van hun faciliteiten in De Wijk en Balkbrug waardoor ik het afgelopen half jaar al veel mensen succesvol heb mogen begeleiden. Met dit programma versterken we de samenwerking; Atlas Sport biedt tien weken lang onbeperkt sportplezier en ik bied het voedingsadvies.

Het afslank programma
Het Happy New You programma leert deelnemers om bewuste keuzes te maken en de juiste porties te nemen aan de hand van een simpel voedingsplan. Het is geen dieet maar gewoon, normaal eten zonder pillen of poedertjes. Lekker met de pot mee eten dus. Elke week op dinsdag van 10.00 tot 11.00 uur is er een groepsbijeenkomst en groepstraining in De Wijk. Deze bijeenkomsten bestaan uit het wegen en meten van je lichaamssamenstelling, voedingsadvies en verschillende sportactiviteiten. Naast deze bijeenkomsten sporten de deelnemers minimaal 2 tot 3 keer per week bij Atlas Sport maar meer mag ook!

Vanaf 8 januari
Op dinsdag 8 januari is de start van het programma. Er kunnen maximaal 12 mensen deelnemen. Verdere info is te vinden via www.atlassport.nl/cecile Aanmelden kan ook via deze link.