Vrijdag 14 en zaterdag 15 december organiseert Konijnen en Pluimveevereniging DWO een jubileumshow, dit ter ere van haar 75 jarig bestaan. Deze tentoonstelling wordt georganiseerd in Sporthal De Slenken in De Wijk. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door een enthousiaste groep helpers en de financiële steun van een groot aantal adverteerders.

Er worden vele rassen hoenders, dwerghoenders, sierduiven, siervogels, en konijnen tentoongesteld. In totaal 360 dieren, onderverdeeld in 90 hoenders en dwerghoenders, 211 konijnen, 7 siervogels, en 51 sierduiven.

Alle dieren zullen vrijdag door ervaren keurmeesters worden gekeurd op het wel of niet voldoen aan de eisen die worden gesteld in de betreffende kleindierstandaard. De opening zal vrijdagavond om 19.00 worden verricht door Burgemeester Roger de Groot.

Tijdens de tentoonstelling is er een quiz met mooie prijzen. Voor de kinderen is er een knuffelhoek. Dus alle reden om een kijkje te komen nemen. De openingstijden zijn vrijdag van 19:00 – 22.00 uur en zaterdag van 10.00 – 16.00 uur. We hopen dat u een bezoekje zult brengen aan onze tentoonstelling. Ook voor meer informatie over de kleindiersport kunt u hier terecht.