Ook dit jaar organiseert Activiteitencommissie van Wacker weer het alom bekende Oliebollentoernooi. Dit traditionele evenement met boarding wordt gehouden op zaterdag 29 december in Sporthal de Slenken in De Wijk. En is bedoeld voor senioren van Wacker en WIJC.

Overdag is de jeugd aan de beurt om ze van dit mooie evenement te laten ‘proeven’. Voor de senioren is de planning dat de deelnemers uiterlijk om 18.45 uur worden verwacht in de sporthal. Dit in verband met de indeling teams, zodat de eerste wedstrijd om 19.00 uur kan beginnen. Je kan het publiek nou eenmaal niet te lang laten wachten! Tijdens het toernooi kan met uiteraard genieten van versgebakken oliebollen. Na afloop volgt de prijsuitreiking, waarna het rad van fortuin weer gedraaid zal worden met vele mooi prijzen. Onder andere aangeboden door lokale middenstanders. Tijdens de ‘3e helft’ zal de kantine uitpuilen van spelers en publiek en zal het nog lang gezellig en onrustig blijven zo is de verwachting.