Bijna 1000 mensen hebben op tweede kerstdag genoten van de kerstwandeling door het Reestdal, die door Tourist Info Het Reestdal werd georganiseerd. Vanaf het startpunt bij VV Wacker in de Wijk konden de deelnemers kiezen tussen een korte route van 6 kilometer en een lange route van 11 kilometer.

Beide routes waren wederom zeer gevarieerd. Dit jaar liep de route over landgoed Dickninge, langs de Reest, over het Hoge Land en over Dunningen. De wandelaars werden vergezeld door de sfeervolle klanken van de ‘Riestebloazers’, de midwinterhoornblazers uit de Wijk. De koek- en zopietent was in de Wieker Meule, waar de Wieker Meule pannenkoeken gretig aftrek vonden. Veel mensen maakten van de gelegenheid gebruik om de molen te bezichtigen. Ondanks de kou en de lichte mist genoten de wandelaars van het buiten zijn. De reacties van de mensen achteraf waren dan ook zeer positief.