Beste Quizzer, Na vier bloedstollend spannende sport-quizzen, heeft het bestuur van de stichting De Wiek op Wiel’n besloten om het roer enigszins om te gooien en in 2019 een Pub-quiz te organiseren. Dus niet meer alleen sportonderwerpen, maar veel meer algemene kennis!

Het principe en het concept blijft gelijk. Opnieuw is deze avond voor alle verenigingen in de Wijk! En er geldt nog steeds: wie mag zich na afloop een heel jaar lang de “Slimste Vereniging Van De Wijk” noemen?

We zijn erg blij, dat we u, in innige samenwerking met de voetbalvereniging Wacker, alweer voor de vijfde keer op rij uit mogen nodigen voor de Wieker Pubquiz op:

zaterdagavond 9 maart 2019

in de kantine van de voetbalvereniging Wacker aan de Wiltenweg. Inloop vanaf ongeveer 19.30 uur. Start van de quiz is gepland tegen 20.00 uur.

Wat vragen wij van u? U vormt uit uw vereniging of vriendengroep of anderszins een team van 4 personen. Aan de deelnemende teams zullen vragen worden gesteld, in allerlei verschillende categorieën, met allerlei verschillende onderwerpen. Na afloop zullen de juiste antwoorden per team worden opgeteld, waarna er met hulp van een deskundige jury een winnaar zal worden vastgesteld.

Laat uw kennis testen zodat u straks een jaar lang met de borst vooruit door het dorp kunt lopen!

De quiz duurt naar verwachting tot ongeveer 22.30 uur. Uiteraard zal er na afloop nog ruim voldoende tijd zijn om ontspannen samen na te praten! De ervaring van de vorige jaren garandeert u een supergezellige avond!

Durft u het aan? Dan graag uw opgave per email: info@dewiekopwieln.nl.

Graag tot ziens op 9 maart 2019 vanaf 19.30 uur in de kantine van VV Wacker!

Henk Kreeft,
Voorzitter de Wiek op Wiel’n