Het starten van kennismakingslessen in Tai Chi en Qi Gong in Ruinerwold is een succes geworden. Na een proefperiode van 5 weken in sporthal de Buddingehof, gaan de lessen vanaf maandag 8 april verder in de zaal de “Munnekeweer” in Ruinerwold. De enthousiaste groep kan nog uitgebreid worden.

De sportfunctionaris van gemeente De Wolden heeft in samenwerking met Tai Chi-leraar, Jan van Zoomeren Tai Chi en Qi Gong geïmplementeerd in Ruinerwold. In maart 2018 heeft Jan Tai Chi Tao De Wolden opgericht en is hij begonnen in Alteveer.

Een les Tai Chi en Qi Qong
Tijdens de les worden de vloeiende bewegingen van Tai Chi en Qi Gong beoefend. Deze oefeningen vragen weinig fysieke inspanning. Ze zorgen wel voor een soepel lichaam en een ontspannen denkgeest. Eventuele blokkades worden losgemaakt en kunnen helemaal oplossen. Tai Chi en Qi Gong heeft een positief effect op uw totale gezondheid. De lessen zijn geschikt voor jong en oud, u doet het altijd op uw eigen niveau. Net als in Alteveer zijn de mensen in Ruinerwold erg enthousiast over het effect van de lessen.

Deelnemen

Wilt u ook onderzoeken of Tai Chi Qi Gong iets voor u is? Kom dan eens langs op onderstaande tijden:
•Maandagmiddag van 14.30 tot 15.45 uur in de zaal de Munnekeweer in Ruinerwold.
•Maandagavond van 19.30 tot 20.45 uur in Dorpshuis De Alke in Alteveer.

Meer info vindt u op www.taichitaodewolden.nl, of neem contact op met Jan van Zoomeren, 06-13469651, janvz@taichitaodewolden.nl.