Voor 25 mei hebben de leden van popkoor Nameless IJhorst-de Wijk al zingend een reis uitgestippeld die hen door meerdere landen en langs vele steden leidt. In hun liederen bezoeken zij onder andere Zwitserland (Smoke on the Water), Amerika (California Dreamin), Boedapest en zelfs de planeten Venus en Jupiter worden bezongen.

Maar vanzelfsprekend laten zij ook horen hoe fijn je eigen thuis (Our House) kan zijn waar het altijd goed toeven is. Dit is maar een kleine greep uit het repertoire dat 25 mei te beluisteren is tijdens een concert, georganiseerd door eigen leden.
Na meerdere succesvolle optredens is dit voor de dirigente Claudia Conijn het eerste avondvullende concert van Nameless dat zij zal dirigeren. Natuurlijk wordt alles muzikaal begeleid door de eigen vaste band van Nameless.

Gastoptredens worden verzorgd door Renate Benschop en Koen Meenhorst
Iedereen die met het koor mee wil reizen “on the road” en de gehele reis persoonlijk wil beleven is van harte welkom op camping “De Vossenburcht” Bezoensweg 5 IJhorst accommodatie: ‘de Burcht’ . Aanvang 17:00 uur.
Deze uitgestippelde reis wordt u gratis aangeboden door Popkoor Nameless en camping
De Vossenburcht.