De nieuwe BSO locatie van het Uilenbos in dorpshuis de Havezathe is zaterdagmorgen feestelijk geopend. Hier is plaats voor maximaal 22 kinderen in de leeftijd van 4 – 12 jaar. ‘De andere locatie aan de Dorpsstraat 81 in De Wijk blijft gewoon bestaan hoor’ vertelt eigenaresse Arinda Wolting. Deze locatie is voor kinderen van 0 – 4 jaar. Vanwege groei zijn we op zoek gegaan naar andere mogelijkheden binnen het dorp De Wijk.

We hebben een mooie ruimte kunnen vinden in het dorpshuis. Na een flinke verbouwing hebben we een prachtige BSO ruimte gekregen. Een huiselijk, gezellige, rustige maar uitdagende ruimte voor de grote kinderen. Qua speelgoed is aan alle leeftijden gedacht. Ook beschikken we over een ruime buitenspeelplaats die helemaal omringd is met hekwerk.
We werken binnen het Uilenbos met een klein team bestaande uit vijf personen.

Kinderopvang Het Uilenbos biedt flexibele opvangdagen/tijden, werkt met een klein team, korte lijnen met de ouders, brengt en haalt u kind(eren) van school in De Wijk, Koekange en IJhorst.

We zijn nog op zoek naar nieuwe speelvriendjes en vriendinnetjes dus zijn er vragen of wilt u een keer een kijkje komen nemen dan kan dat. Je kunt vrijblijvend contact opnemen via mail of telefoon. Arinda Wolting Tel: 0610826734 of mail: kinderopvanguilenbos@hotmail.com