Als je Thebagstore.nl nog niet kent dan wordt het tijd dat hier verandering in komt. Deze webshop biedt ontiegelijk veel tassen en accessoires, zoals portemonnees, aan. Schoudertassen, schooltassen, rugzakken, noem maar op: Thebagstore.nl heeft ze in hun assortiment. Het mooie is ook nog dat ze veel populaire merken hebben. Hieronder vind je drie prachtige rugzakken dames en heren.

Cowboysbag Brecon
Om te beginnen is de Brecon van Cowboysbag een mooie rugzak voor dames. Het Nederlandse merk heeft dit model geproduceerd in kwalitatief hoogstaand leer. Thebagstore.nl biedt het in twee varianten aan, te weten in het zwart en in het tobacco. In de Brecon past onder andere een notebook van 15 inch, al kun je nog er nog veel meer in kwijt. Deze rugzak heeft namelijk meerdere vakken aan de binnenzijde te zitten, zoals twee steekvakken en een ritsvak. Deze zijn geplaatst in de twee compartimenten van de Brecon. Deze twee vakken worden beide gesloten met een rits. Overigens kun je de schouderbanden verstellen in lengte, zodat de Brecon comfortabel is om te dragen.

Cowboysbag Backpack Doral 15 inch
Om nog even bij Cowboysbag te blijven is de Doral, voluit Backpack Doral 15 inch, ook een goede optie. In deze rugzak past, zoals de naam al aangeeft, een laptop van 15 inch. Het is een stijlvolle tas met een klassieke uitstraling, terwijl het ook nog eens zeer ruim is. Naast een notebook kun je in de Doral namelijk nog meer kwijt. Er zitten onder andere twee steekvakken en een ritsvak aan de binnenzijde verwerkt, waarin je kleine spullen kunt stoppen. Het hoofdcompartiment van de Backpack Doral 15 inch wordt gesloten met een gesp en een magneet. Een groot voordeel aan deze rugzak is dat Thebagstore.nl het in veel uitvoeringen aanbiedt in de webshop, te weten black, cognac, petrol, storm grey, camel, dark amber, sand en sea blue. Succes met het maken van een keuze tussen al deze mooie kleuren.

Spiral Tribeca Crosshatch
Een rugzak die er ook zeker mag zijn is de Tribeca Crosshatch van Spiral. Deze tas is ontworpen in het grijs met zwarte details en is geproduceerd van polyester. Het heeft een langwerpig design en bezit onder meer een gewatteerde sleeve. Hierin kun je een 14 inch laptop veilig vervoeren. Je kunt het hoofdcompartiment van de Tribeca Crosshatch sluiten door middel van een trekkoord en een magneet. Daarnaast heeft deze rugzak van Spiral aan de buitenkant nog een vak, deze valt te sluiten met klittenband.