Wessel de Wolde uit De Wijk is vandaag 50 jaar geworden. En dat wordt zoals doorgaans gebruikelijk gevierd met een grote pop of andere stellage in de tuin.

De vriendengroep van Wessel uit zijn voormalige woonplaats Havelte, allen lid van de plaatselijke rugbyclub hadden daarom een grote houten stellage in de tuin gezet. Deze is iets van twintig jaar geleden gemaakt, destijds nog met een ooievaar, omdat toen de eerste kinderen in de vriendenclub werden geboren. Nu doet deze pop waarvan de armen en benen horen te bewegen dienst om Abraham en Sarah feestjes op te leuken. Ondanks dat hij vandaag vrij was, liet hij zijn gezicht ook nog even zien op het werk in Emmen. En daar werd Wessel, die zelf ook altijd te porren is voor een ‘Practical Joke’ ook even in het ooitje genomen. Zijn werkplaats was helemaal afgezet met kartonnen dozen en plastic. Dus werken was sowieso al niet mogelijk geweest aldus de jarige. Wessel nog van harte gefeliciteerd en welkom bij de ‘club van 50’.