Zaterdag 31 augustus 2019 organiseert de Rotary Staphorst – Reestland de 16e editie van de Reestland Rally. Deze klassieker is inmiddels niet meer weg te denken uit de rallykalender van menig enthousiaste toerrijder. De ontvangst op een geheime locatie in Wezep.

Deelname aan de Reestland Rally staat open voor cabrio’s, motoren en auto’s van 25 jaar of ouder (of speciale auto’s te beoordelen door organisatie). Het inschrijfgeld bedraagt € 190,- per equipe (2 pers.) en € 110,- per motor inclusief ontvangst met koffie en broodjes, uitgebreide lunch, heerlijk buffet met muzikale omlijsting aan het eind van de dag, het routeboek, een rallyschild, een foto van uw auto etc. etc. Uiteraard verzorgen we ook de koffie en thee onderweg.

De totale lengte van de route is ongeveer 200 km en gaat dit jaar door de mooiste streken van Overijssel en Gelderland. Er wordt gebruik gemaakt van het bekende bolletje-pijltje systeem en onderweg zijn er weer een aantal leuke en soms pittige vragen te beantwoorden. We finishen zoals altijd bij Châteauhotel en -restaurant De Havixhorst in De Wijk waar onder het genot van een drankje, een heerlijk buffet en aansprekende muziek, de prijsuitreiking en de overhandiging van de cheques aan de goede doelen zal plaatsvinden.

Naast dat wij u een leuke en fijne dag willen bezorgen proberen we door het organiseren van de Reestlandrally een mooie opbrengst te genereren voor organisaties die dit heel goed kunnen gebruiken. De opbrengst van de rally wordt dit jaar geschonken aan twee regionale goede doelen, te weten; Jeugdfonds Sport & Cultuur en Jeugdfonds Sport & Cultuur