I.v.m werkzaamheden aan de Beatrixweg is de aanrijroute voor het opstellen en jureren gewijzigd. Wagens kunnen aanrijden via de beatrixweg maar moeten ter hoogte van de Parkweg afslaan links de Parkweg in richting Vijverweg/ Goldsteinplantsoen. Jurering vindt plaats bij het Goldsteinplantsoen. Na jurering kan via de Brietweg richting Wiltenweg gereden worden om op te stellen. Opstellen wordt dus aan het eerste deel van de Wiltenweg en Brietweg.

Het laatste deel van de optochtroute is ook gewijzigd; vanaf de Dorpsstraat wordt rechts afgeslagen naar de Willem Koopsweg. De optocht slaat echter op de kruising met de Otterman weg, linksaf de Ottermanweg op. Via de Brietweg wordt richting Wiltenweg gereden. De optocht rijdt dit jaar niet door het laatste deel Willem Koopsweg, Nijsinghweg en Beatrixweg!!