Begin zondag 18 augustus met een ochtendwandeling in het prachtige Reestdal. Yogadocent Marijke en wildplukster Olga organiseren deze wandeling onder het mom ‘Pluk de dag!’ in samenwerking met Het Drentse Landschap. Ontdek wat de natuur je allemaal biedt: rust, ontspanning én lekker eten!

De yogaoefeningen zijn door iedereen mee te doen. De wandeling start 18 augustus om 7.00 uur bij Informatiecentrum ‘t Ende, Stapelerweg 20 in De Wijk. Bij terugkomst rond 9.00 uur staat een heerlijk ontbijt klaar. Aanmelden voor deze activiteit is verplicht. Kijk voor meer informatie op www.drentslandschap.nl.

De kracht van de natuur

Ervaar de krachtige werking van deze ochtendwandeling in de natuur. Beleef tijdens de yogaoefeningen de vredige atmosfeer in de vroege ochtend. Geniet van de stilte, hoor de vogels en spot reeën. En ontdek dat heel veel planten en bloemen eetbaar zijn en je ze kunt gebruiken in allerlei gerechten. Stel je open en ‘Pluk de dag’!

Ontbijt
Na de wandeling staat een lekker ontbijt met broodjes, yoghurt en fruit klaar. We zetten er thee bij van eigen wildpluk en je kunt proeven van diverse wildplukgerechten.

Meer informatie?
Kijk op www.drentslandschap.nl.