De inwoners van De Wijk kunnen terug kijken op een fantastisch feest met tal van hoogtepunten. Vrijdagavond speelde de band Bokkers in een volle feesttent. Nummers als het ‘Giet hier Spoken en Annie uut de Bochte’ werden luidkeels meegezongen.

Een ander hoogtepunt was de optocht op zaterdagmorgen. Vele versierde wagens en individuelen deden hier aan mee. Creativiteit kon de Wiekers hierbij niet ontzegd worden. Vele prachtige en innovatieve ideeën kwamen naar voren. In totaal deden er vierentwintig wagens mee en 14 individuelen. Na afloop was de prijsuitreiking in de feesttent. De eerste prijs bij de wagens ging terecht naar: Wieker Savanne. Zaterdagavond ging het dak er af met feestband Melrose. Zondagmiddag stond de zeskamp op het programma. Diverse groepen streden om de sportieve eer. Vooral het waterspel was hilarisch om te zien. Na afloop stond er een hilarische stoelendans op het programma in de feesttent. Deze werd gewonnen door Helene van Goor en Jannes Kip. DJ the Pirate sloot het feest op geweldige wijze af.