Foto 27 december top 2000 3AJe vindt het leuk om te zingen en je wilt er iets mee gaan doen? Nieuwe melodieën leren, aanwijzingen krijgen hoe je muzikaal het beste uit jezelf krijgt en bovendien wil je dat allemaal samen met anderen beleven!

Popkoor Nameless uit IJhorst-de Wijk biedt de mogelijkheid om jou dit muzikale gevoel te laten ervaren. Het koor richt zich op de populaire popsongs van nu maar ook uit de jaren 70, 80 en 90. Het repertoire bestaat uit nummers van ABBA, Fleedwood Mac, Queen, Amy Whinehouse, Avicii, Ed Sheeran en nog veel meer.

Nameless wil op een goed niveau presteren maar verliest de gezelligheid van het samen zingen en repeteren daarbij niet uit het oog. Het koor treedt regelmatig op en doet mee aan verschillende evenementen in en buiten de omgeving van het Reestdal.

Nameless onderscheidt zich van andere koren door een eigen live band die zorgt voor professionele begeleiding. De band bestaat uit een toetsenist, gitarist, basgitarist en drummer.
Ondanks de groei van nieuwe leden is er nog steeds plek voor sopranen, alten maar ook tenoren en vooral bassen zijn van harte welkom. Iedere woensdagavond repeteert het koor in zaal “de Burcht” op camping de Vossenburcht, Bezoensweg 5, 7955 PT IJhorst.

Ben jij nieuwsgierig geworden? Bezoek onze website www.popkoornameless.nl en volg ons op facebook www.facebook.com/Popkoor-Nameless
En natuurlijk ben jij iedere woensdagavond vanaf 20.00 uur welkom in “de Burcht” om eens te kijken, te luisteren en sfeer te proeven.