Op zaterdag 16 november geeft het harmonieorkest van de Koninklijke Muziekvereniging Apollo uit De Wijk een najaarsconcert in de Protestantse kerk IJhorst De Wijk. Het orkest, onder leiding van Jan Wijenberg, trakteert alle bezoekers op een gevarieerd programma.

Jan staat sinds maart van dit jaar voor het orkest en samen hebben ze gewerkt aan een nieuw repertoire. Een deel hiervan heeft u in september kunnen horen tijdens het succesvolle optreden op het Smaakmakersfestival in De Wijk. Maar naast lichte muziek is het orkest ook vertrouwd met het licht klassieke repertoire. Dat hoort u onder andere tijdens het werk The Ghost Ship van Alberto Pina. Muziek en techniek worden hier op een bijzondere manier samengevoegd, wat resulteert in een magisch hoorspel.

Het concert begint om 20.00 uur en de kerk is open vanaf 19.30 uur. De entree bedraagt € 7,50. Donateurs en vrienden van Apollo betalen slechts € 5,00. Kinderen t/m 12 jaar hebben gratis toegang. Nog geen donateur, maar wel profiteren van de korting? Word dan donateur bij de kassa en ontvang direct € 2,50 korting op uw kaartje. U bent al donateur vanaf € 7,50 per persoon per jaar. U krijgt dan korting tijdens alle concerten die door Apollo worden georganiseerd. Tevens steunt u deze bloeiende vereniging waar overduidelijk muziek in zit!