Op zondag 15 maart 2020 organiseert de motorclub De Antrappers uit De Wijk al weer haar 35e editie van de Off the road rit voor wegmotoren. Dit in het jaar waar de club haar 40 jarig jubileum viert. Het evenement zal voor de vijftiende keer starten bij Gebben Motoren te Rogat. De club hoopt van dit jubileum evenement weer een speciale editie te maken met een bijzondere attractie, waar achter de schermen nog volop aan wordt gewerkt.

Inschrijven kan vanaf 09.00 uur en de kosten zijn € 20,00. De Antrappers zijn geen lid van een Motorbond, en een licentie is dus niet nodig. Wel gaan we ervan uit dat de motor rij technisch in goede staat verkeert. Verder zijn de Nederlandse Enduro/OTR reglementen van toepassing. Dit jaar kunnen ook weer alleen tweewielige motoren deelnemen. Dus Trike’s en Quad’s zijn helaas niet toegestaan. Het inschrijfformulier is te downloaden op antrappers.nl

De club is er in geslaagd om een route van ongeveer 45 kilometer lengte uit te zetten, waarvan ruim 90% onverhard is. De wegen die verhard zijn meestal openbare wegen, waarop de rijders van hun inspanningen in het terrein kunnen bijkomen.

De uitvalsbasis is Gebben Motoren te Rogat, waar het nodige te zien zal zijn. Tevens is hier voor de echte liefhebbers een compleet overzicht van de route te zien, en worden oude beelden van eerdere ritten vertoond. Ook voor een hapje en een drankje kan men hier terecht. De catering is in handen van De Antrappers en Mostar Catering. Tevens kan hier nagepraat worden over alle belevenissen tijdens de rit. Al met al een gezellige Afterparty.

In café De Wiekslag wordt na afloop van deze rit een samenvattende film van de rit van die dag vertoond. Dit pas nadat de eerste vereiste opruim- en herstelwerkzaamheden verricht zijn en dat zal zo rond 20.00 uur zijn. Meer info of zin om deel te nemen: www.antrappers.nl of www.gebbenmotoren.nl