Lieve mensen van het koersbal. Bea, Geertje en ik, hadden de hoop dat wij elkaar in april weer zouden terugzien. Maar het Coronavirus is nog niet uitgeraasd! Daarom hebben wij besloten het Koersbal tot september te sluiten. Wij hopen vurig dat dan het Coronavirus een halt is toegeroepen, door middel van medicatie of een antiserum. Deze onzekere tijd en wat het ons brengen zal, is nog moeilijk te overzien. Daarom willen wij u allen een hart onder de riem steken.

Door positief te denken aan al die mensen die voor ons via allerlei kanalen, zoals tv, radio, YouTube, Facebook etc. ons moed inpraten, zingen, muziek maken en ga maar door, laten weten dat u niet alleen staat en zeker aan u denken. Ook wij denken aan u en hopen dat u gezond mag blijven. Wij houden u op de hoogte als het toch weer anders wordt. En hopen elkaar in september weer te ontmoeten. In De Havezate, op de maandagmorgen, bij het Koersbal.

Bingo in De Havezate
Beste mensen, door het Coronavirus en de onzekere tijd, hebben Bea, Geertje en ik besloten, om de Bingo tot September te stoppen.
Wij hopen dan van harte, dat er iets is gevonden, om het virus te stoppen. Ook houden wij u op de hoogte als de dingen anders lopen.
Wij wensen u in deze tijd veel gezondheid,
optimisme en wijsheid. Een hele lieve, warme groet van:
Bea Westerbeek.
Geertje Gol.
Elly Strabbing