Van 25 tot 29 juni vond in zwembad de Slenken in De Wijk de jaarlijkse zwem 4-daagse plaats. Ruim 220 zwemmers van alle leeftijden trokken dagelijks tussen 17:00 en 19:30 hun baantjes om aan het einde van de week hun eerlijk verdiende medaille mee te kunnen krijgen. Er waren weer verschillende activiteiten georganiseerd waar jong en oud met veel plezier aan meedeed. Het Wereld natuurfonds was weer aanwezig met een kraam en leuke spellen.

Ook waren er op woensdag heerlijke pannenkoeken te koop die met veel liefde door de vrijwilligers waren bereid met meel van de eigen Wieker Meule. Vanaf donderdag kregen de deelnemers hun felbegeerde medailles mee en een groot aantal gelukkigen kregen een verlotingsprijs mee. Vrijdag hadden de zwemmers nog de gelegenheid om een gemiste dag in te halen. Na het opruimen van alle benodigdheden kregen de vrijwilligers van de Reestduikers als dank nog een heerlijke maaltijd aangeboden mede mogelijk gemaakt door snackbar Anytyme uit De Wijk.

Het bestuur van de Reestduikers wil graag een ieder bedanken die aan dit festijn hebben meegewerkt: het personeel van zwembad de Slenken, de vrijwilligers van het Wereld Natuurfonds, muziekvereniging Apollo, de Wijker ondernemers die door hun giften de verloting mogelijk maakten en alle vaders, moeders, broers en zussen en niet te vergeten de Reestduikers zelf die enthousiast hun taken in en om het bad vervulden.