Van 13 tot en met 16 mei 2014 is de Avond4daagse in De Wijk. Vier dagen wandelen in De Wijk en omgeving. Jonge en oud, iedereen kan meedoen. Opgave is mogelijk voor vijf of tien kilometer per dag. De allerkleinsten mogen op de vrijdag meelopen. Voor hen is er dan een route van 2,5 kilometer. Inschrijven voor de Avond4daagse is mogelijk vanaf heden bij TIP kantoor in De Wijk in de molen. Kosten 4 dagen: 5 euro. 1 dag: 2 euro.Dinsdag gaat de route richting IJhorst, woensdag naar Koekange, Donderdag richting Rogat en vrijdag rondom De Wijk.

Helpt u mee?
Natuurlijk zijn er vrijwilligers nodig om deze tocht tot een groot succes te maken, ook jouw hulp is van harte welkom! Er zijn diverse klussen, zoals het helpen bij de inschrijvingen, bemensen van de stempelpost, uitdelen van versnaperingen enz. Help je ook mee? Meld je nu aan via mail avond4daagsedewijk@gmail.com