De Bloem (1)ADe Bloem (2)ADe Bloem (3)AVoor Rederijkerskamer De Bloem zit het er weer op. Vrijdag en zaterdagavond werd het blijspel “De Hobbelfarm”, opgevoerd. Dit betrof een blijspel in drie bedrijven, geschreven door Bernd Gombold. Het stuk speelt zich af op een boerderij. Vader en zoon hebben verschillende ideeën over de vorm van bedrijfsvoering van de boerderij. Hier komen hilarische en verwarrende situaties uit voort, waarbij diverse personages de revue passeerden.

Het stuk speelde zich af op een boerderij. Vader en zoon hebben verschillende ideeën over de vorm van bedrijfsvoering van de boerderij. En dit leverde hilarische en verwarrende situaties op, waarbij diverse personages de revue zullen passeren. Hilco Vos maakte zijn debuut bij de Bloem. Albertje Hulzebos-Spijkerman werd benoemd als Erelid. In de 148 jarige geschiedenis pas het vierde erelid. Voor Albertje kwam het als een volslagen verrassing. Omdat ze van niets wist. Voorzitter Tinus Nijstad haalde haar voor aanvang van de voorstelling naar voren. Dit leverde haar een groot applaus op.