Seizoen 2014 – 2015 was er voor het eerst in de geschiedenis van VVR een volledig meiden F-team. Een groot succes! Er werd gestart met 6 meiden. Maar nog voor het seizoen startte kwamen de eerste nieuwe meiden het team versterken. Er kwamen er zelfs zoveel, in totaal waren ze op het eind van het seizoen met 13 fanatieke meiden, dat niet eens alle meiden altijd mee konden spelen. Maar, ook daar was een oplossing voor. De F-teams waar versterking nodig was, werden door de dames uit de brand geholpen.

Een quote van

één van de ouders:
Wat hebben we genoten langs de lijn. Daar kwamen ze weer aanlopen met hun staartjes, strikjes, oorbelletjes en haarbandjes. De opmerking: ‘Oh, het zijn maar meisjes.’ hebben we geregeld gehoord. Maar na een flinke ‘botsing’ waarna ze in het gras hapten en het meisje doorliep piepten de jongens wel anders. Want vlak deze meisjes niet uit!! Geen is er bang voor een confrontatie en aan de kant gaan doen ze dus niet. Waarschijnlijk gaan ze komend seizoen gescheiden worden i.v.m. de leeftijden, maar ik verheug me nu al op het daaropvolgende seizoen. Oh, het zijn maar meisjes????…….Topmeisjes zijn het!!!!

 

Als cadeautje van alle trotse ouders hebben we gezocht naar een passende seizoen afsluiting. En dat hebben we gevonden in de vorm van een fun clinic bij SC Heerenveen. De meiden werden ontvangen door oud-eredivisiespeler, mister Heerenveen,  Maarten de Jong in de ‘Kids VIP box’. Na een lekkere versnapering werd het middagprogramma uitgelegd. Eerst gingen de meiden over de tribune naar de catacomben om in een pannakooi een potje voetbal te spelen. Daar werden ze getrakteerd op een prachtig Heerenveenshirt, welke ze als aandenken mochten houden. Hierna werd er onder begeleiding een speurtocht door het stadion gehouden. Eerst werd er in de dugout het een en ander uitgelegd over het stadion en vervolgens ging de tour verder onder de tribunes. Daar werd een tv-studio aangetroffen, de plaats waar de interviews gehouden werden, de kleedkamers en de perszaal. Overal mocht gekeken worden. De massagetafels werden uitgeprobeerd en de begeleiders stonden de pers te woord. Ook mocht er een kijkje genomen worden in de vipruimtes achter de skyboxen. En natuurlijk het spelershome. De geschiedenis van SC Heerenveen met alle bekers, schalen, vaantjes en noem maar op konden in het museum bewonderd worden. In de fanshop kregen de meiden allemaal een goodie bag als aandenken aan een bijzondere middag. Het seizoen werd echt afgesloten in ‘Sportstad Heerenveen’ onder het genot van vele glazen ranja, een overheerlijk patatje met snack. En toen zat het er echt op, einde seizoen. Op naar een nieuw seizoen na de zomervakantie.

Kom dan gerust deze toppers van meiden eens aanmoedigen langs de lijn! Wij kunnen u verzekeren: de dames kunnen inmiddels een aardig balletje trappen!! Fijne vakantie namens alle meiden van VVR F4

Foto’s :  http://www.mijnalbum.nl/Album=XG6EMNII