WGV (4)AZaterdag 16 april hebben de leden van WGV hun kunsten laten zien. Bijna alle leden van acro en turnen konden mee doen. Ongeveer 80 jongens en meisjes lieten hun oefening aan de jury zien. De jongens turnden op ringen, vloer, sprong, rek en brug. De meisjes turnden op de brug, de balk, de vloer en de sprong. Voor veel meisjes was dit de eerste wedstrijd, dus best spannend.
WGV (8)A
De clubkampioen van de meisjes werd Maartje Hooijer. Bij de jongens was Levi de Wit de kampioen. Ook de jongens en meisjes van de springgroep deden mee. De groep van voortgezet onderwijs en ouder deden spectaculaire sprongen op mintramp, Pegasus en vloer. De winnaar van deze groep was Merel van Streek. In de middag waren de acroteams aan de beurt. Helaas konden Marlou en Guusje niet deelnemen, omdat Guusje tijdens de warming up geblesseerd raakte. We wensen haar heel veel beterschap. Alle acroteams lieten voor de laatste keer dit jaar hun mooie oefeningen zien op E en D niveau. De clubkampioenen werden Iris en Syl met een strakke oefening in de duo D-lijn. Alle deelnemers kregen een deelnemersmedaille ter herinnering. We kijken terug op een geslaagde dag met weer veel blije gezichten.
WGV (12)A