Drie dagen paardensport in De Wijk zijn opnieuw succesvol verlopen! Mooie sport, gezelligheid, vele prijswinnaars en veel publiek zorgden voor een geslaagd CH de Wijk, beter bekend als het Pinksterconcours. ‘Prix de vanquer’ werd dit jaar gewonnen door maar liefst twee springruiters: zowel Bert-jan Zuidema als Jack Broek kregen een fiets aangeboden door de Firma Huisjes!

Daarnaast lieten ook de tuigpaarden en dressuurpaarden hun talenten zien. Anna-Sophie Huisman beleefde een buitengewoon succesvol CH De Wijk. In totaal pakte zij drie hoofdprijzen. De 13 jarige amazone legde met haar pony Spoekedammetje’s Nikos in de hoogste dressuurklasse tweemaal beslag op een eerste plek: met 70.77% en 67,80% bleef ze haar concurrenten ruim voor in de Z2-Klasse. Verder nam de Ruinerwoldse met haar pony Vinkenhove U2 deel aan de BB-Klasse. En deze won ze met 70 stijlpunten.