Van dinsdag 31 mei t/m vrijdag 3 juni organiseert de MC De Antrappers uit De Wijk voor het eerst een Motoravondvierdaagse. Elke avond wordt er een rit uitgezet van ongeveer 125 kilometer, die elke avond in een andere windrichting zal gaan. Vertrek 31 mei café de Wiekslag, 1 juni Restaurant Mulino, 2 juni café de Wiekslag 3 juni Restaurant Mulino. Eindpunt bij dezelfde gelegenheden als waar gestart is. Elke avond wordt er voorgereden.

Je kan er ook voor kiezen om minder dan vier avonden te rijden.¬†¬†Na afloop van de rit kan er worden nagebabbeld in de plaatselijke horeca, waar voor de rit natuurlijk ook nog een bak koffie kan worden gedronken. De routes zijn beschikbaar voor navigatie, maar er kan ook worden aangesloten bij een van de voorrijders. ¬†Deelname is zowel voor leden als ¬†niet-leden. Kosten zijn ‚ā¨ 2,- per deelnemer per avond. Deze opbrengst wordt geschonken aan de Stichting ALS.