Met ingang van het komende seizoen zal René Zuil de hoofdtrainer / coach van de selectie van Roreko zijn. Een jonge coach, waarvan wij verwachten dat dit goed past met de selectie. René, woonachtig te Noordwolde, heeft als speler bij Leonidas en De Hoeve gespeeld.Zijn trainers carrière is hij begonnen bij Leonidas. Na Koru en Lintjo ziet hij in Roreko een nieuwe uitdaging. Roreko hoopt onder René competitief in de derde klasse te spelen. Dus promotie in de zaal (na degradatie afgelopen seizoen) is zeker het doel. Op het veld heeft Roreko momenteel nog kans op promotie naar de 2e klasse. Afhankelijk of dit lukt, zullen de doelen hierop aangepast worden. Het bestuur van Roreko en technische commissie zijn blij met de komst van René en wensen hem en de selectie veel succes in het seizoen 2016 / 2017.