De Franse markt met kunst en brocante achter café de Kastelein in Ruinerwold is dit jaar op zondag 19 juni. Westerbeek: ‘We proberen op deze dag een Franse sfeer hier naar toe te halen’. De markt wordt ingevuld met kunstenaars uit de omgeving, die hun werken laten zien en verkopen. Maar ook kramen met kruiden, kleding, ijs, oude boeken en brocante.

‘Voor elke liefhebber een “must” om deze markt in Ruinerwold te bezoeken en lekker te snuffelen naar dat ene mooie ding’. Het aanbod voor deze markt is groot, er hebben zich al een groot aantal deelnemers opgegeven. De markt is laagdrempelig en eenvoudig, maar wel sfeervol en gezellig. De nadruk van dit evenement ligt niet in de sfeer van braderie of rommelmarkt maar specifiek kunst en brocante en sfeer. Dus als u leuke dingen wilt bekijken of lekker snuffelen, dan bent u welkom op zondag 19 juni van 11.00 uur tot 17.00 uur.
De entree is gratis