Iers orkestZondag 3 juli treed de groep Erin Go Bragh op in de Polletuin. Een Folkband met Keltische gedachte. Welcome in the PollePub, Erin Go Bragh-Vrij vertaald Ierland voor altijd. Aanstekelijke Ierse en Schotse muziek uit de Pubs ter plaatse, zingend en verhalend over de roerige geschiedenis van Ierland en Schotland.

De leadzanger Fred en leider Fokke hadden vele jaren Ierse en Schotse muziek gemaakt in diverse groepen en diverse manieren. Zowel oude ballades als ook de aanstekelijke Ierse en Schotse muziek. In de Keltische Folk komen een aantal traditionele muziek instrumenten voor. Op de fluit Alfred en Doedelzak en een scala aan Tin Whistles typische Britse fluiten voor Keltische karakter. Jan; zang slaggitaar mandoline en Bodhran , zijn voorkeur gaat uit naar Iers en schotse rebelsongs en hij kan zowel zingend als verhalend de roerige geschiedenis van Ierland en Schotland verduidelijken. Peter is de banjoman een 12 snarige gitaar slag en basgitaar toegevoegd.. Fred; zang Bohdran de keltische trommel en percussie. Fokke; zang slaggitaar en trekzak.
Polletuin Haakswold 33 Ruinerwold.

Bij mooi weer in de tuin, anders vindt het optreden plaats in de gezellige MuseumPraatschuur.
Aanvang concert 15.30 uur. Bezichtiging tuin vanaf 12.00 uur.