MLDS1Dit jaar zijn er acht jubilarissen voor de collecte van de MLDS. Op woensdagavond 22 juni werden ze bij Annie van de Berg thuis uitgenodigd, voor een kop koffie met wat lekkers van Bakkerij Dunnink. Na afloop kreeg iedereen een speldje voor het aantal jaren dat er collecte is gelopen. Tevens was er voor elk een mooi blauw bloemetje van Bloemenboetiek Jarina.

Jenny Witte heeft tien keer gecollecteerd. Rita Tijink heeft vijftien keer gecollecteerd. De dames Klaasje van Spijker, Tieneke Bennink en Greetje Snijder hebben twintig gecollecteerd. De dames Ge Nederveen en Hanneke Stapel hebben vijfentwintig gecollecteerd. Annie van den Berg heeft verschillende jaren gecollecteerd, en is eveneens al vijfentwintig jaar betrokken bij het organiseren van de collecte. Eerst samen met Griet Hendriks en de laatste jaren helpt Inez Westerd haar met de organisatie van de collecte.