VVR bestaat dit jaar 75 jaar en gaat dit jubileum feestelijk afsluiten op zaterdag 18 juni Op het terrein van VVR komt een tent te staan. Het programma ziet als volgt uit. We beginnen om 14.00 uur met de reünie en historie van VVR. Met de historie geven we een impressie van de afgelopen 75 jaar. De reünie is een ideale mogelijkheden om oude sportvrienden weer een eens te zien.

Om 16.00 uur vindt de trekking van de jubileumverloting plaats, waar mooie prijzen mee te winnen zijn. Deze zijn o.a. beschikbaar gesteld door de middenstand. Het middaggedeelte eindigt om 16.30 uur. De avond begint om 20.30 uur en er is muziek met de liveband Karambam. De enthousiaste leden van deze band gaan ons vermaken met een feestelijke afsluiting van het jubileumjaar. Om 00.30 uur eindigt het optreden.

De organisatie nodigt langs deze weg iedereen uit die een verleden of heden heeft met VVR. De partners zijn uiteraard ook welkom. Jubileumcommissie en Bestuur VVR