Aankomende zondag treden KIOS 2 en KIOS 1 aan tegen Apollo 2 en Apollo 1 in Heerhugowaard. 2 wedstrijden waar veel belangen nog op het spel staan. Voor KIOS 2 is dit de wedstrijd tegen een directe concurrent voor het kampioenschap in de reserve 2e klasse. Apollo 2 heeft 2 punten minder dan de Spekbraanders.

KIOS 2 heeft op zijn beurt 1 punt minder dan koploper OWK 2, welke volgend weekend de tegenstander is. Bij winst heeft KIOS 2 nog alles in eigen hand. Het moet dan nog wel even gebeuren.
KIOS 1 speelt zondag voor zijn (een-na-)laatste kans voor promotie naar de Overgangsklasse. KIOS 1 heeft 4 punten minder dan OWK 1. Het zal dus afhankelijk zijn van de rood-witten uit Oostwold. KIOS 1 zal bij winst de druk wel opvoeren op deze koploper, maar het heeft in Apollo 1 een lastige tegenstander. De nummer 3 van de competitie trad 2 keer eerder aan tegen de Eismann/Ensing equipe en won beide wedstrijden. KIOS 1 kan de borst nat maken.

Daarom wordt het support van jullie meer dan ooit gevraagd. Zowel KIOS 2 als KIOS 1 zijn nog in de race voor het kampioenschap, maar zullen het ongelofelijk zwaar krijgen. Om zoveel mogelijk supporters mee te krijgen hebben we een bus van Ten Heuvel tours geregeld.
Datum: Zondag 5 maart 2017
Vertrek: 11.15 uur vanaf de KIOS kantine
Kosten: € 10,- p.p.
We zijn rond 19.00 uur weer terug in Ruinerwold.
Opgeven kan bij Luco Zantinge (06-51758814) of via supporterskios@hotmail.com
Geef je snel op, want vol = vol!