Creatief bezig zijn kan weer in de Crea Cafés die gepland staan in de bibliotheken in De Wolden. Woensdag 15 februari bent u tussen 9.30 en 11.30 uur van harte welkom in de bibliotheek in Ruinen. Een dag later, op donderdag 16 februari, is er tussen 14.00 en 16.00 uur in de bibliotheek te Zuidwolde het Crea Café.
En een week later op donderdag 23 februari tussen 14.00 en 16.00 uur in de bibliotheek in Ruinerwold. Dus heeft u zin om creatief bezig te zijn en nieuwe mensen te ontmoeten dan bent u van harte uitgenodigd! Het is de bedoeling dat u uw eigen knutsel- of handwerkje meeneemt. De Crea Cafés zijn voor iedereen toegankelijk, jong en oud, leden en niet- leden van de bibliotheek. Koffie en thee staan voor u klaar en de toegang is gratis. De Crea Cafés zijn een initiatief van de bibliotheken en Welzijn De Wolden. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de betreffende bibliotheek of kijk op www.welzijndewolden.nl