Graag wil ik mij voorstellen, ik ben Anouk Lindenholz, woonachtig te De Wijk. Ik ben werkzaam als leerkracht in het voortgezet speciaal onderwijs in Hoogeveen. Op 22 april 2017 ga ik voor twee weken met stichting Edukans als World Teacher naar Malawi toe. Daar ga ik met een groep studenten, leerkrachten en schoolleiders vanuit heel Nederland naar toe om daar de kwaliteit van het onderwijs te verbeteren.

Dit doen we door samen te werken met Malawiaanse collega’s en Malawiaanse pabo studenten. Er wordt van mij verwacht dat ik sponsorgeld meeneem. Daarvoor heb ik uw steun nodig! Dit kan door mij te steunen op de volgende website: https://recht-op-excellent-onderwijs-ook-in-malawi.inactievooredukans.nlDaarnaast heb ik ook een leuke actie. Ik verkoop 6 wenskaarten voor 5 euro, gemaakt door mijn leerlingen. Als u hiervoor belangstelling hebt mail mij dan hoeveel u wilt hebben en ik kom dit bij u bezorgen. U kunt mailen naar: anoukvv@hotmail.com o.v.v. Kaarten voor Malawi. Ik hoop uw steun.