Taxatiemiddag van antiek en curiosa op zaterdag 4 maart 2017 in Museumboerderij De Karstenhoeve te Ruinerwold. Op zaterdag 4 maart 2017 van 13.00 uur tot 16.00 uur vindt er weer een taxatiemiddag plaats van antiek en curiosa in de Karstenhoeve, voorafgaand aan de antiek – en curiosaveiling op 1 april 2017.

De heer Enno de Boer, taxateur uit De Wijk, zal deze middag aanwezig zijn om de waarde van de meegebrachte goederen vast te stellen. U kunt daarna alsnog besluiten of u uw goederen wilt laten veilen en (eventueel) een minimum bedrag af te spreken waarvoor het voorwerp verkocht mag worden. De taxatie is gratis. Het is uiteraard ook mogelijk rechtstreeks uw goederen voor de veiling aan te bieden.

Voor opgave en inlichtingen: telefoon 0522-481447 of info@karstenhoeve.nl
Museumboerderij De Karstenhoeve, Dr.Larijweg 21, 7961 NL Ruinerwold.