infoavond op 20 maart in de Havezate
Iedereen wil graag goed voor de dag komen op zijn of haar vakantieadres. De hoogste tijd dus om hier alvast mee te beginnen. Tonnie Korsten (Training en Advies) en Anny van Horsen (Leefstijl Natuurlijk) hebben de handen ineengeslagen om jou hierbij te helpen. <

Sport en voeding: de ideale combinatie
Je hebt het vast al vaker gehoord dat sport en voeding onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn voor een fitte en gezonde toekomst. In een groep van 6 tot 8 personen (mannen en/of vrouwen) wordt er gewerkt om gezonder en fitter te worden. Het sportieve deel wordt door Tonnie Korsten verzorgd en bestaat uit 8 wekelijkse bootcamp trainingen die door een ieder te volgen is. De trainingen worden aangepast aan jouw conditie en fitheid. Daarnaast legt Anny van Horsen in 4 avonden uit wat goede voeding is, hoe je blijvend op gewicht kunt blijven en welke voordelen gezonde voeding biedt. Je krijgt hierbij praktische tips en recepten.

Informatieavond
Graag willen wij je uitnodigen voor een geheel vrijblijvende informatieavond op maandag 20 maart. Deze avond wordt gehouden in Ontmoetingscentrum de Havezate in de Wijk, aanvang 20.00 uur. Wij zien je graag op onze informatieavond en wensen je alvast een fitte en gezonde zomer toe!

Verzekerd van deelname?
Ben je nu al enthousiast en wil je zeker zijn van deelname? Meld je dan direct aan door een mail te sturen aan info@tkta.nl of info@leefstijlnatuurlijk.nl. De kosten bedragen € 99,00 per persoon.
Sportieve groet,
Tonnie & Anny