Draag jij de bibliotheek een warm hart toe en wil je graag je steentje bijdragen? Voor Bibliotheken De Wijk, Ruinen, Ruinerwold en Zuidwolde zijn wij op zoek naar gemotiveerde vrijwillige medewerkers.

Als gastheer of –vrouw ontvang jij onze bezoekers en maak je hen wegwijs in de Bibliotheek. Samen met collega’s help jij mee om o.a. activiteiten te organiseren, vragen te beantwoorden en de Bibliotheek aantrekkelijk te maken voor bezoekers. Als je van mensen houdt en het je leuk lijkt om je in te zetten voor de Bibliotheek, kom dan ons team van vrijwillige medewerkers versterken.

Tevens zijn wij op zoek naar vrijwilligers met affiniteit voor internet en de e-overheidsdienstverlening. Voor onze cursussen Klik & Tik en Digisterker zijn wij op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die mensen willen helpen met het aanleren van computervaardigheden. Van het aanzetten van de computer tot de weg vinden op het internet. En van het aanvragen van DigiD tot het gebruik van MijnToeslagen. Jij helpt samen met collega’s om de deelnemers van de cursus in een aantal bijeenkomsten om te leren gaan met de computer. Ter voorbereiding op het geven van de cursussen, bieden wij de docenten een ‘train-de-trainer’ bijeenkomst aan.

Meer weten?
Bel de Bibliotheek voor meer informatie via telefoonnummer 088- 012 8445. Of kom langs en vraag een van onze mensen!