Zangvereniging Wijker Kunst is helemaal in voorjaarssfeer. Dat vieren ze met een groots concert op zaterdag 18 maart in de kerk in IJhorst. Vlotte, aansprekende en verfrissende muziek staan hierbij voorop. Blije en gezellige liederen uit eigen land, zoals van Boudewijn de Groot en Rob de Nijs. Een feest van herkenning voor het publiek, waarbij men ook mee kan zingen. De teksten hiervoor worden in het programma afgedrukt. Daarnaast ook volksliedjes uit diverse landen, met als leidend thema “With a song in my heart”.

Door de unieke samenstelling van de vereniging is er naast een optreden van het vrouwenkoor en het mannenkoor ook zang van het gemengd koor. De koren staan, als vanouds, onder de bezielende leiding van dirigent Bert Lammers, aan de vleugel begeleidt door Joke Venhuizen. De kerk in IJhorst ligt op een unieke locatie en staat bekend om de geweldige akoestiek. Het belooft een gezellige gebeurtenis te worden.

Het concert begint om 20.00 uur. De kerk is open vanaf 19.30 uur. De entree bedraagt € 5,00 per persoon. Kaarten zijn in de voorverkoop te bestellen bij de leden.

Dit concert wordt mede mogelijk gemaakt door een bijdrage van Univé Verzekeringen Noord-Nederland.