Op donderdag 15 juni 2017 traden de streetdancers van Atlas Sport op bij het zwembad De Slenken tijdens de Swim2Walk. Elke dansgroep heeft een dans laten zien. Voor een aantal kids was het even haasten om meteen vanuit het zwembad door te gaan met dansen, maar wat was het een geslaagd optreden!

Insteek
Plezier staat altijd voorop. Streetdance bij Atlas Sport is laagdrempelig en daarom voor iedereen toegankelijk. Stap voor stap worden de dance moves aangeleerd zodat het voor iedereen goed te volgen is. Het gaat om het plezier dat de kinderen tijdens het dansen beleven.

Contact
Atlas Sport biedt streetdance lessen aan voor kinderen van 6 t/m 17 jaar. Dus hou je van dansen en wil je graag nieuwe dance moves leren? Dan is streetdance iets voor jou!
Kom een gratis proefles volgen. Wij zijn telefonisch te bereiken op 0522-441090 of neem contact op via info@atlassport.nl