Wat op Ameland gebeurt…..Blijft op Ameland!
Het vierde elftal van VVR heeft het voetbalseizoen succesvol afgesloten met een weekend op Ameland. Dankzij de goede voorbereiding van Geert, Jeroen, Paul en Erik en de aanwezigheid van de sponsors Bert Otten en Addo Pauwels werd het een zeer geslaagd weekend met mooi weer, veel plezier, meer dan genoeg drinken, lekker eten, een sportieve wedstrijd tegen Amelandia, spoed cursus Fries en nog veel meer om op te noemen.

We waren dit weekend in goed gezelschap. Naast een strandrugby toernooi voor dames en heren in Nes was er in Ballum Bootwateren een dweilorkest en shantykoor festival. Lukas was dus helemaal in zijn nopjes wat hij kwam allerlei bekende blazers tegen en blies een toontje mee op elk instrument hij zag liggen. Onze aandacht ging vooral uit naar andere mooiere aspecten tijdens dit festival. Met de heen en terug reis verzorgd door Ten Heuvel tours werd het een weekend om te herhalen.