De gratis computercursussen gaan weer van start in bibliotheek De Wijk. Klik en Tik is een computercursus voor beginners, voor mensen die nog niet wegwijs zijn op de computer en op internet en dat wel graag willen worden. In de cursus wordt geleerd gebruik te maken van de mogelijkheden van de computer, zoals een tekst maken, e-mailen, websites bekijken en hoe je bestanden kunt downloaden. Digisterker/aan de slag met je DigiD is een cursus waar aandacht is voor het aanvragen van een DigiD, het aanvragen van een toeslag, omgaan met overheidswebsites. Bij deze cursus is een beetje computerervaring wel nodig.

Wanneer
Hier kunnen cursisten direct instappen op de wekelijkse lessen:
Klik en Tik / computercursus voor beginners is doorlopend op vrijdag van 10.00 tot 12.00 uur.
Digisterker / Aan de slag met je DigiD is op donderdag 10, 17 en 24 januari van 10.00-12.00 uur.

Informatie en aanmelding: www.bibliotheekdewijk.nl of 088-0128210