Op maandag 28 januari 2019 hadden we onze jaar vergadering in De Klok. Er waren 69 personen aanwezig! Op deze avond werden verschillende jubilarissen gehuldigd. Zelfs iemand, die 70 jaar lid was te weten: mevr. Roefie Morsink-Mulder, waar de voorzitter Lammy Stevens- Mulder een prachtig interview mee hield. In al die jaren is er wel veel veranderd, maar ze ging nog steeds met plezier naar de bijeenkomsten.

Ze had ook nog een wens om met al de 80 jarigen en ouder een keer iets gezelligs te kunnen doen! Ze zat in een mooi versierde stoel en ontving een bonbonnière van de glasboetiek met het logo, een oorkonde en een mooi boeket ook had ze een kaart gekregen van het landelijk bestuur!
De andere jubilarissen zijn: 55 jaar mevr. Hillie Alberts-Dekker en mevr. Dina Jalvingh-Wever; 50 jaar mevr. Roelie Kleene-Doosje en mevr. Johanna Kreuze-Oosterhof; 40 jaar mevr. Lammie Boverhof-Bosman, mevr. Dinie Eenschoten-Hoeve, mevr. Roelie Hendriks-Slomp, mevr. Grietje Oort-Mulder, mevr. Alie Pruntel-Scholten; 25 jaar mevr. Alida Rooze-ten Oever. Ze kregen iets van de glasboetiek of een briefopener of een speldje en een roos en een oorkonde!
Ook namen we afscheid van verschillende commissieleden vergezeld van een krentenbrood met boter en werden er nieuwe commissieleden benoemd! De namen van het eendagsbestuur kwamen uit de versierde hoed!
Na 6 jaar moesten we ook afscheid nemen van onze voorzitter mevr. Lammy Stevens-Mulder en een nieuwe voorzitter benoemen mevr. Alida Rooze-ten Oever. Alida dankt de leden voor het vertrouwen en ze vindt dat de Vrouwen van Nu een sociale functie in de samenleving heeft! Lammy draait nog mee in het bestuur tot 1 mei en dan nemen we officieel afscheid van haar uit het bestuur! Hier zijn we heel blij mee! Ze draagt de Vrouwen van Nu een warm hart toe!
De fam. Klok wordt bedankt voor de samenwerking vergezeld van een boeket! Het nieuwe doel voor de spaarpot is Speeltuinvereniging De Woldklimmers!
We hadden de dames van de Commissie Reizen Drenthe op bezoek die ons aan de hand van een PowerPoint presentatie lieten zien hoe de reizen tot stand komen en wat er aan vooraf gaat zoals reizen uitzoeken, de kosten, touroperators vergelijken, gidsen, accommodaties vergelijkenenz.
Na een gezellige bijeenkomst sluit Lammy haar laatste vergadering en wenst ons wel thuis en tot 21 februari een avond verzorgt door de Culturele Commissie!

Grietje Oort-Mulder 40 jaar lid en Roelie Kleene-Doosje 50 jaar lid ontbreken op de foto